Etusivu

Tervetuloa

Restaurant Gille

Astu makujen maailmaan

Ruokaa

rakkaudella

Restaurant Gillen taustalla ovat Timothy Kühn sekä Sebastian Carlsson.

Timothy on ravintolakokki, joka on työskennellyt lähes parikymmentä vuotta useissa helsinkiläisravintoloissa. Kesäisin hän vetää äitinsä kanssa Café Restaurant Saltbodania Loviisan Laivasillalla. Siellä hän on viettänyt aikaansa lapsuudesta saakka oppien ravintola-alan salat. Restaurant Gillessä Timothy on salivastavaa, joka huolehtii tilaisuuksien suunnittelusta, asiakkaista ja salin toiminnasta.

Sebastian on ravintolakokki, jolla on nuoresta iästään huolimatta pitkä ura takanaan. Sebastian on työskennellyt kokkina sekä mantereella että useilla kansainvälisillä risteilyaluksilla. Kesäisin hän on toiminut Café Restaurant Saltbodanissa keittiömestarina. Restaurant Gillessä Sebastian on keittiömestari. Hän huolehtii räätälöidyistä illalliskokonaisuuksista sekä pitää huolen raaka-aineiden tuoreudesta ja laadusta ja luo niistä upeita makuelämyksiä juuri sinua varten.

Gille-Timo

gille-sebastian1

Maukasta läheltä

Herkulliset

reseptit

Maukasta

läheltä

Restaurant Gillen keittiössä loihdimme makukokonaisuuksia juuri teidän tilaisuuttanne ajatellen. Keittiön perustana ovat paikalliset saaristolaismaut ja saaristolaiskeittiön pitkät perinteet. Lisäämme tähän ripauksen uutta ja tuomme näin lautaselle modernia twistiä. Raaka-aineiden valinnassa tuemme lähituotantoa. Työskentelemme tuttujen kalastajien, karjantuottajien, vihannesten viljelijöiden, tukkureiden sekä panimoiden kanssa. Näin ruokailukokonaisuudet Restaurant Gillessä saavat vahvan paikallisen höysteen. Ota rohkeasti yhteyttä tiimiimme, jotta voimme yhdessä luoda suussa sulavan kokonaisuuden tilaisuuteenne.

ota yhteyttä

Perinteitä

Perinteitä

kunnioittaen

Sopiva huone

tilaisuuteesi

Degerby Gillen neljä, niin tunnelmaltaan kuin kooltaan erilaista huonetta, tarjoavat useita mahdollisuuksia kattaustoiveitanne ajatellen ja näin ollen Degerby Gille tarjoaa upeat puitteet niin pienille kuin suurille ryhmille. Tutustu tiloihin ja löydä juuri teidän tarpeisiinne sopiva huone.

Tutustu tiloihin

gille-viini